Stormen…

Antonio och Alonso kommer att passera ön med skepp och detta får Prospero reda på , vilket gör att Prospero skapar en storm som får skeppet att förlisa i närheten av ön.

Besättningen som överlever är förutom Antonio och Alonso , Alonsos bror Sebastian, sonen Ferdinand och rådgivare Gonzalo. Samt de två dryckesbröderna Stefano och Trinculo.

Genom sin magi så separerar Prospero besättningen i två grupper och ser till att de skiljs åt. Alonso går i tron att sonen är död och sonen tror fadern är död.

From denna stund så skildras handlingen tull tre parallella intriger. Caliban går ihopa med Stefano och Trinculo och de gör ett försök till att mörda Prospero, som misslyckas.

Antonio och Sebastian går ihopa i ett försök att mörda Alonzo och Gonzalo vilket Prospero stoppar med hjälp av Ariel.

Ferdinand träffar Miranda och de blir förälskade.

De skeppabrutna närmar sig Prosperos boning, detta styr Prospero och till slut blir det en samman strålning. Vilket i sin tur gör att försoning uppstår.

Prospero blir åter hertig och ger Antonio och Alonso förlåtelse. Nu börjar resan till Milano där Ferdinand och Miranda skall få gifta sig. Anden Ariel befriad helt och upplöses I luften.

Det blir en avsegling med Alonsos flotta och Prospero avsäger sig sin trolldomskunskap.

Vad händer sen?

"Stormen "ett starkt :

January 8, 2022

Nästa kapitel i Stormen!

January 25, 2022