Spådom online!

Ni vet väl att ni kan kontakta mig för Spådom online , alltså jag finns här och kan guida dig för allt som kan ligga i framtiden eller i nutid.

Jag kan spå dig med pendel eller tarot kort , jag använder olika tarotlekar allt beroende på ämne och situation.

En ny tarotlek jag använder är en mystic vampire som har illustrationer från vampyrernas änglar och speciella guider. Mycket vackra bilder och något annorlunda tolkningar.

Mer om denna tarotlek kommer senare detta år , med bilder och tolkningar av deras mystiska liv. Jag kommer visa er denna vackra men kanske kusliga värld.

Jag finns också här på Spådom online för att ge dig healing inom alla områden , beskydd , sända kärleks affirmationer, och be till våra ärkeänglar och be till våra skyddsänglar. Jag kallar på änglarna för att ge dig hjälp och ge dig stöd i ditt liv. Inom alla aspekter och allt som du känner behov av att få.

Inget är konstigt eller absurdt för mig att hjälpa dig med , jag är fri från fördomar och jag har lagt mitt liv för att hjälpa dig och ge dig mitt allra bästa. Jag är ödmjuk men ändå rak i mina tolkningar , jag är en god lyssnare och är det bara en tröst du behöver så finns jag här för det också.

Du är trygg och säker hos mig , jag finns här för dig , hör av dig så kan jag hjälpa dig.

All min kärlek till dig…

Ockultisten i mig !

February 26, 2021