Spå ödet!

Att spå ödet är väl en av de stora frågor jag ibland får av er , det är liksom en bra fråga för om man tror på ödet som jag gör så bör frågan ställas.

Som ni kanske vet så använder jag tarot kort och pendel och änglars viskningar och beskydd. Men ibland så är det svårt att få ett klockrent svar gällande din fråga : spå ödet.

Varför?

Jo för att vissa tillfällen i livet så är ditt öde inte fastställt ännu , varken kort ,pendeln eller änglarna kan svara på det.

En tanke är ju att det kanske är bra att man inte får reda på sitt öde för nackdelen är när du får den infon så kan du omdevetet följa det spådda ödet och liksom omedvetet skapar ditt öde.

Samtidigt som du får reda på ditt öde om det nu är lite “dåligt eller problemfyllt” , så kan du skapa med energier och positivt tänkande ett nytt bättre öde.

Att spå ödet har både för och nackdelar , men när jag får upp ett klockrent att ditt öde inte är färdigställt, ibland så kommer detta svar upp. Men detta svar kan ändras snabbt och du kan ställa frågan igen om ett par månader då ditt öde är bestämt i vårt universum.

Stressa inte fram ditt öde utan fokusera på klarhet, gå på din magkänsla , oftast så stämmer den.

Och glöm inte bort att även om det finns ett bestämt öde just för dig så kan du med försiktighet och positivare synsätt ändra ödet…

Det viktiga är att tro…

Golaud hotar sin bror ;

April 26, 2022