Spå i händer!

Sedan urminnestider så har mediala och spirituella människor användt tekniken att spå I händer.

Ett annat namn för denna konstart är : Kiromanti , dina händer ger en bild av vem du är som människa , och vilka livsöden som kan tänkas komma i ditt liv.

Det man tittar efter när man spår I händer är ; fingrarnas längd och form ,och alla små linjer , delade eller krokiga eller i olika form , dess djup och alla dess tusen variationer av nyanser och skepnad skapar den människa du är.

Men också din framtid och livsöden.Dina händer kan också visa dina gener och arv. Det är dess särdrag som visar vem du är släkt med. Man kan säga att man delar sin handform av sina föräldrar men framförallt dina släktdrag.

Det som bland annat går att se från ditt arv i handen är om du är av ledartyp, om du är praktisk , konstnärlig, intellektuell mm.

Särdragen från ditt arv går att se genom att titta i din hand , titta på dina fingrars form och längd, och dess skepnad.

Ett exempel på detta är från de med släkt och familj som kommer från Överkalix och det är deras tumme som har en unik form.

Detta gäller inte alla från Överkalix men denna tumme finns bara i sin skepnad hos människor därifrån. Denna form av tumme går generationer bakåt och gener och kan bara hittas och finnas av dess ättlingar.

Detta är bara en del av att spå I händer. Men visst är det spännande…

Svart Magi!

March 28, 2022