Runor

Runor har ett stort och enormt starkt magiskt system.

Du kan använda dom själv men tillsammans med shamanska ritualer och metod så blir så full av Megin och ge dig stora insikter.

Man kan säga att runorna är de grundläggande krafternas sammanfattning. De krafter som är vår grund i Kosmos.

Enligt tradition så används den som kallas 24-typiga runor. De är från det äldsta runsystemet. För att nå den största och mäktigaste magiska kraften så bör man inleda med den sk Ur – runan.

Du kan använda runorna i bla utesittnings ceremonin eller andra ceremonier som är insiktssökande och detta för att aktivera och framamma magiska förändringar.

Du kan använda både enskilda eller kombinerade runor för dela ut eller ge Megin till en annan person.

Runor är också ett utmärkt sätt att använda för att skapa harmoni och balans i vår tillvaro. De bär stor kunskap från hela vår Kosmos.

För att kunna utföra användning av runorna så bör du var själv i harmoni och balans annars finns en risk för dåliga energier. Och då är det svårt ingripa i det magiska. Som tex då det handlar om vädermagi , sjukdomsläkning och andra förändringar.

Du kan finna denna balans tillsammans med Kosmos genom att sjunga eller använda olika ljud sekvenser. Det kanske känns konstigt att göra men jag lovar du kommer att känna dig i samklang med omgivningen.

Vad sker i en Sejd

April 29, 2024