Rensa ditt hem och hus från dåliga energier!

Jag har fått många frågor från er som använder mig som er guide, där ni oroar er för onda andar och dåliga energier i ert hem.

Ni känner ett obehag och mår dåligt. Men det finns hjälp.

Alltid när du flyttar till ett nytt hem så behöver du rena det från tidigare gäster. Det gäller samma sak när du känner ett obehag och får känslan att nåt ont befinner sig i din närhet.

Det du behöver göra är att köpa vit salvia denna finns att köpas i special butiker eller online.

Du tänder salvian och den börjar ryka bli inte orolig om du är känslig för dess doft , vissa tycker inte om den och vissa känner den inte alls.

Du går med salvian och säger högt ; jag önskar att alla onda och dåliga energier försvinner. Speciellt till varje hörn skall du svaja med salvian så röken når in överallt. Detta gör du i varje rum och då också upprepar mantrat.

Finns det nån speciellt ställe du känner dåliga energier från så använder du salvian där. Glöm inte toaletten.

När du gått igenom varje rum så släcker du salvian och slänger den.

Sen tar du grovsalt och lägger ner på varje list i dörren ,alltså listen på golvet, det behövs för att rensa in och absorbera in de dåliga energierna.

Låt denna salt vara kvar i 24 tim.

Sen dammsuger du upp den. Och detta är mycket viktigt! Släng omedelbart dammsugar påsen utanför ditt hem. Den får inte finnas kvar inne hos dig för då finns en risk att de dåliga energierna stannar kvar…

När du gjort detta så kan du känna dig trygg.

Vill du ha min hjälp under denna process så kan guida dig via telefon. Du kan lämna ett meddelande här på min sida så kan och du bestämma en tid.

Spådom online!

March 5, 2021

Vem är hos oss?

March 16, 2021