Ockultisten i mig !

Jag har alltid haft en mörk sida , en sida som gjort mig flera erfarenheter rikare ,där jag lärt mig att mörkret skall få vara just i mörkret.

Jag var en mycket orolig, sorgsen och arg tonåring , jag drevs av en mycket mörk aura. Min nyfikenhet på det ockulta gjorde mig mer öppen för att testa och söka svar på varför just jag fått uppleva mörka trauman i mitt så unga liv.

Jag drevs till andra människor som också levde i ett mörker. Vi sökte alla något som vi trodde skulle hjälpa oss vidare. Vissa stannade i sitt mörker men jag tog mig ur det för jag ville inte deltaga i sorg och hat.

Jag är absolut negativ till att provocera fram andra sidans demoner , jag utsätter varken mig eller andra för det. Det är ett absolut NEJ!

Jag kan guida dig till ett bättre mående, ett bättre alternativ, och med kärlek visa dig en annan väg en till mörkret.

Jag har befunnit mig där själv och vet hur svårt det är att tro på något bättre…jag vet också att om ni upplever något som är svårt att förklara så är det inga mörka demoner utan det är våra skyddsänglar som finns med dig och runt dig.

Befinner du dig i ett svart hål så kan jag hjälpa dig komma ur det. Jag kan hjälpa och jag kan guida dig rätt på andra sidan.

Det är bara att höra av sig…jag finns här och jag tror och lyssnar på dig…ingenting är konstigt för mig. Jag har sett så mycket och varit med om så mycket…

Tillsammans är vi starka!

Gubben under sängen!

February 18, 2021

Spådom online!

March 5, 2021