Min förmåga att prata med de döda!

Jag har en förmåga att få kontakt med de döda och få en hint om vad de vill. Jag har genomgått en lång process där jag äntligen kan nå de döda från andra sidan. Nu kan jag höra vad de säger och ha en dialog med dom. Tidigare så har jag bara kunnat få in energier , mummel och att de säger vissa saker. Ibland har det varit flera st som försökt nå fram till mig under ett samtal med en kund.

Men nu kan jag med både känslor och energi nå fram så jag ser personens kroppsråk, vissa specifika kännetecken och kan höra en direkt dialog.

I helgen så hade jag en mycket mäktig upplevelse, en kund vill nå sina döda pappa och tillsammans nådde vi fram till honom. När han grät så grät jag , alla känslor som han bar med sig kunde jag känna , han talade direkt till mig och han svarade på frågor från sin dotter. Med mina energier så kunde jag hjälpa henne och låta henne få en sista chans att prata med sin pappa innan han går vidare helt till andra sidan.

Denna man har faktiskt varit och hälsat på mig under veckan och talat om vissa personliga saker. Detta är en total wow känsla och totalt fascinerande. Att nå så här djupt trodde jag aldrig men nu är jag där.

Om du kontaktar mig för att jag skall bli en länk mellan dig och din förlust så skall du veta att jag kommer aldrig ljuga för dig om jag inte får in rätt energier, jag kommer vara ärlig i vad som sägs och inte sägs. Kommer det en fråga som jag ej får svar på så kommer jag säga det.

Därför kan du alltid känna dig trygg med /hos mig. Jag kan lova att jag aldrig kommer att ljuga för sig eller förfina situationen. Tillsammans kan vi nå fram och förhoppningsvis så får du svar på alla dina frågor. Detta gäller även när jag spår I mina kort eller använder pendeln. Men det finns vissa saker som jag inte kommer prata om tex :

Det som är absolut nono för mig förutom att ljuga är att jag aldrig spår i sjukdomar , död eller i fertilitet , jag vill inte utsätta varken dig eller mig för det. Ibland kan jag dock få extrema negativa känningar när jag befinner mig i samtal med någon ,men det är inget jag talar om eftersom gränsen är hårfin mellan de levande och döda , sjukdomar eller friskhet , infertilitet eller fertilitet.

Rent etiskt så får jag ej uttala mig om dessa saker. Rent bibliskt är det också fel. För även om jag litar på min intuition och mina kort så kan det bli fel. Även spådomar kan bli fel eller ge ett felaktigt budskap. Dock sker detta mycket sällan men det kan ske. Jag vill heller inte lova dig friskhet och många barn för livet har så många olika vändningar.

I min famn är du trygg och säker…

Vem är hos oss?

March 16, 2021