Medium kärlek!

Som medium kärlek tar jag ibland hjälp av olika ritualer , en kärleksformel kan man väl säga. Du behöver inre vara en häxa för att kunna ta hjälp av olika formler och ritualer.

Jag kommer skriva ner olika former och knep som du kan använda i en fördjupad kunskap och heala dig själv. Sedan urtidens minnen så har det funnits knep och tips för att reda ut ditt kärleksliv och önskan.

Midsommar natten och dess 7 sorters blommor under huvudkudden har jag redan skrivit om men det finns flera andra tips.

Ända sedan antikens Grekland så har ett rött äpple stor betydelse. Och varit symbol för kärlek. Om du delar ditt äpple så att ni får varsin halva och sedan äter upp den så blir kärleken evig.

Du kan också skala det röda äpplet utan att skada skalet och sedan gräva ner skalet i jorden , när skalet förmuntlat så är kärleken besvarad.

Under fullmånen så skall du avsätta tid och tystnad medans mån ljuset lyser på dig. Ta sedan ett ljus i kärlekens färg och rista in initialerna på din kärlek. Tänd ljuset och några rökelser , titta in lågan och visualisera personen som du håller kär.

Säg din kärleks namn högt och med tydlighet säga din önskan. Andas sakta in och ut ,sitt en så lång stund som du behöver för att känna in den du älskar så att ni är synkade. Ta in och känn månens energier.

Jag kommer skriva fler inlägg om olika kärleks formler men det jag skrivit idag är bara en grund att nå kärleken så använd mig medium kärlek så hjälps vi åt…❤❤❤

Ett nytt år !

January 1, 2022

"Stormen "ett starkt :

January 8, 2022