Martinus Thomsen ( 1890 -1981)

Är den som beskrivit ljusbärarnas världssamfund bäst i sin Symbol 26.

Det är ett jordklot upplyst av andlighet. Mitt i den gula solen sitter den blå stjärnan. Detta symboliserar att världsregeringen består av kosmiskt medvetna väsen.

Varje ockult mästare är en fullkomlig cell i planetlogos väsen och detta för att jorden skall kunna fungera optimalt och som ett enda organ.

För närvarande så befinner sig världens politiker i en disharmoni i planetväsendets födslovåndor. De har ingen förståelse att den globala integrationen uppstår genom en form av förening.

Denna enhet består bara genom mångfald. De kollektiva ideologierna skapar tankeformar som blockerar ljuset från att nå ner till individerna.

Det är därför just intuitionstypen som bör styra världen helt enkelt för att de påverkas minst och sitter fast i den kollektiva tanken.

Varje enskild själ öppnas inifrån och ut , som blommor som slår ut. Själens blomma kan aldrig styras av politiker eftersom de gödslar oss med rädslor så att vi vissnar och dör.

Det finns en indiansk profetia som delas av flera stammar ; det skall komma en tid då vår moderjord är sjuk och växter och djur börjar dö. Då skall en ny stam framträda av alla färger och läror att uppstå. Stammens namn ska bara regnbågskrigarna och ska sätta sin tilltro till agerande och inte i ord. En tid skall komma då indianerna återfår sin själskraft och då skall de samla folk från alla nationer och av alla färger och bilda en här av fredliga krigare. Dessa regnbågskrigare skall gå samman och göra den sjuka jorden grön igen.

Regnbågskrigaren är ljusbärare i intuitionskollektivet ,de har helt öppna kron chakra.

För oss de flesta är den kosmiska uppkopplingen en smal silversträng som går genom kronchakrat men för de som är ljusbärare har de en skimrande regnbåge som löper ut i det stora mysteriet.

 

Alan Karder

March 7, 2023