Konung Karl Xlll!

Nu har det kommit till det läget att när väl Karl blir konung så har han en paranoid rädsla för de sk ” gustavianerna ” , I denna paranoida tillvaro så tror Konung Karl att de är ute efter hans liv.

1809 den 24 november så drabbas han av ett svårt slaganfall och i samma andetag så drabbas tronarvingen vid namn Christian August också av ett slaganfall och sedan dör 28 maj år 1810.

I och med detta så blir hans paranoida sinnesstämning att Karl ” förstår ” att han blivit förgiftad av gustavianerna. I sitt sjuka sinne så tror han att den omtyckta riksmarsalken Alex von Fersen som ligger bakom dessa förgiftningar och slaganfall.

Karl låter sig klä ut ett par olika lakejer, bla från prinsessan Sofia Albertinas hov , till matroser som sen på order från Karl uppvigla folket mot Fersen tills de till slut misshandlar Fersen till döds. Detta den 20 juni 1810.

Men dessa lakejer var ej ensamma utan de hade hjälp av General major Silfversparres soldater. När det sedan blir en utredning på detta mord så säger Silfversparre att han fått direkta muntliga order från Karl XIll dom han ej vågar yppa om vad som exakt sagts.

Silfversparre var den som blev hålld ansvarig för mordet på Fersen ,men inte bara ansvaret utan också de moraliska händelser som skedde 20 juni och dess efterspel .

År 1811 den 27 maj , ett år efter dådet instiftat Karl sin orden som en belöning för de trogna anhängare han hade. Detta kommer då att bli den högsta graden i den svenska frimurare orden.

Ett signum för andlig storhet…

I november kommer jag fortsätta den ockulta vägen och fortsätter då med Teosoferna.

Inspiration ärkeänglar!

October 26, 2021

Drömtydning ;

November 24, 2021