Kardinalinsikt 4

Nu har vi kommit fram den sista insikten och det är andligt uppvaknande som är större av vikt än självinsikt.

På denna  nivå finns mästarna och som är världens verkliga ledare. Oavsett arbete så är dessa påväg att bli andliga mästare. De påbörjar en väg till meditation och ser det andliga ljuset inom sig.

De har starka drömmar och får en del av undervisningen inom sig genom intensivt drömmande. De finner en känsla i drömmen att någon/något pratar inom sig.

Detta är den rena inutionens värld som integrerar alla deras erfarenheter som vi haft i tidigare liv. Vår självinsikt som vi trodde vi hade gällde bara detta livet. Vi är så mycket större och så mycket mer än den person som vi lever som just nu.

Den röst vi hör i vårt inre är rösten som överröser oss med symboliken av vårt högre själv. Men också här påbörjar synkroniciteter och korskorrespondens uppkommna.

En form av märkliga sammanträffande och kontakt med personer som drömmer samma dröm eller som samtidigt gör samma sak som vi själva gör.

Intuitionen öppnar kronchakrat och själens stjärna. Renheten av intuitionens ljus är fantastiskt vacker. Upplevelsen av ren vackerhet i att se allt hänga samman i en praktfull kosmisk harmoni som överträffar allt annat än vad man tidigare upplevt.

Kardinalinsikt 3

December 8, 2022