Fråga pendeln!

Fråga pendeln är ett mycket kraftfullt och effektivt verktyg för att ge svar på alla livets frågor. Det är ett stort mysterium över att det verkligen fungerar. För det gör det.

Min syster introducerade mig i denna mystiska konst. Och detta var påbörjan över min nyfikenhet på det annorlunda och udda och en länk till andra sidan. Mitt första egna verktyg och med mina energier.

Du kan göra en egen pendel ( en kedja med en ring i) eller köpa. Båda fungera lika bra.

Rena pendeln i havssalt , lägg i ett fönster med sol i ca 1 dygn , ta sedan bort saltet och låt pendeln ligga ytterligare ett dygn i sol. Detta för att tanka upp pendeln med energier.

Bestäm dig sedan med hjälp av dina energier på hur du vill att din pendel skall verka , alltså bestäm åt vilket håll som är ja eller nej.

Som du kanske förstår nu så är det de frågor som skall ställas bör kunna ge ett rakt eller nej svar.

Jag brukar be mina ärkeänglar om stöd och be om deras hjälp att ge ett korrekt svar. Jag sitter antingen vid ett bord och har pendeln över den och låter den svänga fritt för att ge mig ett svar eller så använder jag pendel kartor, tex om jag letar efter ett försvunnet objekt så kan jag rita en karta på vart jag senast vet vad jag hade objektet och följa denna tråd med hjälp av pendelns pekare.

Men när det krävs lite mer andlig och djupare dialog så använder jag mitt quijo bräde , där pendeln antingen hålls över ja eller nej , eller hålls över bokstäverna, eller över siffrorna.

Quijo brädet brukar komma fram när vi är ett par st hemma hos mig…det är både spännande och kusliga möten som då kan uppstå…

Jag vill dock betona att jag aldrig jobbar med mörka energier eller mörka krafter. Det finns ingen anledning att provocera fram något som inte bör vara framme och ute bland oss…

Fråga pendeln kan ge dig alla svar du behöver…

Och behöver du hjälp så finns jag här…