Extasdans

Eller helt enkelt dans.

Olika dans rörelser kan skapa en öppning i vår mellan värld. Alltså från verkligheten och till den som vi kallar den icke ordinära verkligheten.

För att komma in i trance som anledningen till att dansa så är trumman ett bra redskap. Rör dig i takt med trumman och slappna av i kroppen. Följ trummans rytm. Om du gör detta en längre stund då blir trancen djupare.

Du kommer infinna dig mellan våra världar och känna att du nästan flyter ovan. Du kommer få starka förnimmelser där du kommer möta din Fylgja och tom kommer inta din Fylgjas gestalt.

Du kan också använda en skallra för att komma in i extasdans.

Det finns dock en regel som bör följas och det är du skall i din extasdans dansa motsols. Och detta pga av att en motsols rörelse är mer stark än en medsols rörelse.

Motsols rörelserna upphäver vårt vardagsmedvetande , de saker och ting som kan låsa oss i vardagen.

Under extasdansen så kommer du att se och känna saker som inte är verklighets förankrade. Även om det känns konstigt så försök att ta det lugnt och helt enkelt bara ta in denna Megin.

Lägg dessa upplevelser på minnet för i detta så kan du finna kraft. Bli inte chockad eller förvånad om du kommer nå en självinsikt och ge dig en nyckel till en ny förståelse för dig själv.

Jag kan varmt rekommendera detta till sig för det är en helt fantastisk upplevelse.

Dansa fram din Fylgja

March 15, 2024

Kraft ock insikt

April 13, 2024