Drömtydning ;

Drömtydning fungerar att också att utföra även om det känns som mardrömmar och dessa drömmar är liksom i ordet att man är förföljd av maran som är ett namn för nåt som inte är bra.

Men alla drömmar är inte farliga, även om du vaknar kallsvettig med oro och rädsla i kroppen så är mardrömmar ett sätt för din hjärna att bearbeta det du upplever runt omkring dig. Stress , konflikter, jobbiga relationer, en tuff vardag , mm.

Men du skall inte vara rädd för att drömma mardrömmar. Den mardrömmen som oftast är och bli är att du blir jagad, detta är en stressdröm som utlöses av din hjärna.

Denna drömma kan bero på att du jagar ditt sk jag , där jaget vill få uppmärksamhet och förståelse.

Vi jagas i dessa drömmar av våra tankar , känslor , handlingar eller helt enkelt brist på handlingar.

Även om du känner att drömmen är fruktansvärd så tänk på att dessa drömmar är bra för dig. Det du inte kan bearbeta under vakentid bearbetas under vår sömntid.

Under mardrömmen styr hjärnan utlopp av blodcirkulationen ut till armar och ben. Vilket resultatet blir att du stärker dig själv och din kropps återhämtning.

Var inte rädd utan lär dig tolka dina drömmar både de bra och dåliga. Vill du ha hjälp med tolkningen så kan jag hjälpa dig…🧡

Drömtydning är en av mina specialiteter , så inget är för konstigt eller om du känner dig osäker. Jag kan guida dig…

Konung Karl Xlll!

October 31, 2021