Det ockulta mästerskapet

Kräver en disciplin och den som ligger närmast är Raja Yoga som är likamed den kungliga yogan.

Inom många av världens religioner så väntar man in Världsläraren ; Jesus ; Maitreya Buddha;Mahdin mfl.

Denna förhoppning av återkomsten tar bort ansvaret över oss själva och vår moderjord , här och nu. Det blir ingen återkomst utan ett rejält uppvaknande.

Världen över kommer flertal människor ha samma andliga uppkoppling som de hoppfulla väntarna har. Men vi kan ju inte gå framåt baklänges att sukta efter Mästare som funnits tidigare och faktiskt missa de Mästare som vi möter på gatan och finns i vår närhet.

Längtan och väntan på frälsaren är rent av demoliserande för oss. Detta kan förklaras liknande med popcorn-teoremet som innebär att när du skall poppa popcorn så tar det en stund innan något sker. Man tänker då att något måste vara fel och lyfter man på kastrull locket eller öppnar mikron och just i detta ögonblick så händer något! Popcornen poppar ut och sprider sig. Förbluffande?

Ja, faktiskt och likaså gäller det när vi väntar in Mästaren. Väntan gör att man börjar tvivla och börjar ifrågasätta allt.

En plötslig manifest av människor med stor visdom , andliga kunskaper och healingförmågor. Och tiden är inne för dessa vackra själar att blomma upp som våra Mästare men ändå med en viss förvåning.

Den utopiska litteraturen

February 27, 2023

Kristi återkommst

March 4, 2023