Denna tid i mörkret!

Under ett par månader så har ni fått läsa en del inlägg som har sin grund i gamla spökhistorier , berättade ur kända författares perspektiv , vandrings sägner som just bara är vandringssägner och creepy pasta historier som må vara obehagliga och kusliga samt sk sanna spökhistorier men the real deal handlar om mig och min barndom och mitt liv.

De tidigare inläggen var bara ett förspel och en tanke bakom att visa er det finns redan ute och som andra varit med om. Men…

Detta var bara ett smakprov från andra sidan spegeln , nu kommer den riktiga och äkta varan. Från min sida och från min egna personliga värld där jag mött den mäktiga dödsängeln vid flertal tillfällen , där mina egna spöken och demoner visat sig där jag är huvudperson.

Ni kommer att få följa med mig i min värld , mina sanna historier och min nyfikenhet på det lite udda och kusliga hållet. Jag kommer att berätta och fortsätta min väg tillsammans med er åt det ockulta hållet , min resa från barndom och resa genom tid och rum och sökandet efter svar. Ett sökande efter magi , besvärjelser , ockulta ting , min speciella tarot konst med vampyrer som bild och text och en fördjupning i det vackra men mörka världen.

Jag lovar ni kommer inte att bli besvikna…

Följ mig…till andra sidan…

Mordet på Cook Lane!

February 1, 2021