Den ockulta vägen!

I denna blogg så kommer ni att få följa med mig på den ockulta vägen. En väg som inte har rationella eller självklara förklaringar.

Jag skall försöka guida dig genom myter , mytologier , spöken , vandringssägner , gastar , demoner , vampyrer och världen på andra sidan.

Genom fakta och fiktion hoppas jag att du både blir nyfiken och seriös i dina tankar. Släpp dina fördomar och släpp ut din fantasi tillsammans med mig.

Jag har själv både sett och hört och varit med om det som ingen egentligen kan förklara. Jag har mött dödsängeln både privat och tillsammans med de som befunnit sig på livets slut. Jag har varit med om både andar och spöken som befunnit sig på vår sk normala sfär.

Sedan ung flicka så har jag haft denna förmåga som både är en gåva och en förbannelse. Min nyfikenhet på den andra sidan har gjort mig mer mottaglig och känslig , vilket ger mig en starkare energi att ta emot det mörka och kunna ge förklaringar på att livet har två sidor.

Var inte rädd för att följa med mig på denna vandring….