Dansa fram din Fylgja

Allt som du gör för att öka din megin och väcka din Fylgja till liv ät positivt.

Att dansa för att väcka upp din Fylgja , tex att utföra en kraftdans en sk kraftdjursdans. Du kan också på andra sätt genom olika uttryck som symboliserar din Fylgjas krafter och dess karaktär.

Allt är ren energi som genomsyrar din egna megin. Ju starkare energier du har desto starkare Fylgja. 

En person som är full av kraft och lite åt det aggressiva hållet brukar oftast ha en björn eller varg som Fylgja. 

Om du är en person med viss blyghet och försiktighet så kan din Fylgja vara en ekorre eller räv.

Du är den du är och du kan tyvärr inte bestämma själv vilken Fylgja du har. Alla är personliga och du kan inte heller framtinga en Fylgja som du inte har andra nivåer av din megin som passar just det djuret.

Tex om du önskar och vill ha en varg till din Fylgja och inte kan få detta djur så gå inte ner dig för det. Alla djur är lika viktiga oavsett din megin och personlighet.

Men om du använder beprövande metoder som en shaman kan hjälpa dig med då finns det en chans att öka sin megin. Och då kan också din Fylgja byta skepnad.

Om din Fylgja är en liten blåmes så kan den ändra skepnad till en stor hök. Din blåmes har fått mer megin och då kan den utvecklas.

Sen bör du inte hänga upp dig vid kraftfullhet och makt och tänka dig att ju större djur din Fylgja visar sig i är desto bättre. För det är inte formen eller stl som utgör kraftfullheten utan det är den inre laddningen som betyder något.

Tex så kan en fladdermus ha starkare megin än en varg och en liten spindel kan ha mer makt än en björn.

Nästa inlägg så kommer jag berätta mer om extasdans.❤️

Fylgjor

March 14, 2024

Extasdans

April 12, 2024