Danmark ni är så välkomna!

Tänk er att ni nu kommer få de bästa life agenterna som finns i Sverige, jag får äntligen chansen att kunna marknadsföra mig och våra sidor.

Tack till er som redan användt mina tjänster från Danmark, och tack till er andra.💗

Vem är jag ?

Jag är en person som föddes med att vara känslig, och ha gåvan synsk, healare.

Jag använder tarot kort som understöd till min känsla och synskhet/ mediala förmåga.

Jag har jobbat hela mitt liv inom vården, jag har själv varit en förlorad själ och sett djävulens skepnad, jag vet hur det känns att förlora sig själv , förlora någon, Jag har befunnit mig på gränsen till att förlora allt , jag har förlorat en del men det viktiga är att jag tagit mig ur det.

Jag kan berätta att när jag jobbade på äldreboende och patienter som var påväg till döden och dess himmel. Vid varje döds vak så kunde jag se dödsängeln komma och sätta sig längst ner vid fotändan. Det var inte otäckt utan det blev en sorts lugn och ro. När patienten somnat in så svepte ängeln med sina stora vackra vita vingar och försvann sedan.

Dessa ögonblick är magiska och jag ör så otroligt tacksam att få kunna få chansen att vars med om vissa mirakel.

Jag finns här för att hjälpa er , jag jobbar oftast natt 03.00- 05.30 , nästan varje natt , nån period på 2 – 3 tim är jag inloggad antingen en lördag eller söndag. Schema brukar finnas på min andra blogg : entrostimorkretklarsyn.se

Du och jag blir och starka ihop , jag hjälper dig på din väg…

Kramar och kärlek till er alla och ni från Danmark är mycket välkomna,

https://www.synskonline.dk/

https://www.clairvoyant24.dk/

Fortsättning...

October 24, 2021

Inspiration ärkeänglar!

October 26, 2021