Bästa tarotlinjen

Bästa tarotlinjen är hos mig och mina kollegor. Vi är ett team med både kvinnor och män som har specifika förmågor och speciella erfarenheter och skolning.

Jag hade aldrig börjat jobba på denna linje och linjer om detta inte varit den Bästa tarotlinjen. Jag har noga gått igenom vilken linje som ger sitt allra bästa till kunden/ klienten.

Vi som arbetar som agenter är noga kontrollerade och flertalet av oss mycket starka förmågor inom det mediala.

Om du som kund ger mitt ett svårt fall eller fråga som jag inte kan hjälpa dig med så kan jag lova dig att jag kommer vidarebefodra dig till en agent som kan hjälpa dig.

Hos redhat är du trygg och väl omhändertagen.

Vid vissa tillfällen så jobbar vi agenter tillsammans tex vid en distans healing för att hjälpa dig som kund. Detta är inget du betalar xtra för utan det är den vanliga samtalstaxan. Och healingen utför vi utanför våra arbetstimmar. ( dock gör inte alla agenter detta.)

Du har också möjlighet att kunna bestämma en tid och med mig om du inte kan just vid de tillfällen jag jobbar. Som ni kanske vet så jobbar jag alltid natt 03.00 – 05.30 och jag vet att denna tid kanske inte fungerar för alla. Men ni har då möjlighet via ett kort natt samtal göra en förfrågan hos mig.

Imorgon så kommer jag att jobba som vanligt natt men jag tänkte komma in efter ca 12.00 om det är så att du behöver det. Jag kommer nog lägga in nån form av dagtid/kvällstid iallafall 1 tillfälle under en 15 dagars period.

Med all min kärlek så önskar jag dig en fin kväll och helg❤ mycket kärlek , var rädd om dig…

Medial vägledning

August 12, 2021