Ärkeänglar

Ärkeänglar och dess magi , profeten Efra hade kunskaper med sig från Babylon när han upprättade ett tempel i Salem.

Denna sk fredens stad som varit med om och sett flest krig än de flesta andra städer. I detta tempel stod den sjuarmade ljusstaken Menorah tänd. De sju ärkeänglar blev åkallade.

Nattetid så var det bara den mittersta ljiset som lyste , detta ljus var tillägnat den sjunde ängeln som ha namnet – Sebaot/Sabbatai. Denna ängel är planetängel Saturnus som regerar på judarnas heliga dag saturday/lördag.

Alla 7 ärkeänglar är kopplade till våra planeter.

Solen är Mikael , Månen är Gabriel, Merkurius är Uriel , Venus är Rafael, Mars är Samael, Jupiter är Zadkiel och Saturnus är Cassiel.

Dock har olika teologer olika namn och olika indelningar i vår historia. Allt som oftast hade prästerna hemlig benämning som vars namn fungerade i besvärjelser och folket hade en annan benämning. Ett sk noanamn som var utan magisk kraft.

Änglarna är våra skyddsväsen ,precis som växlighetsdiser , ättefylgior och de änglar som skyddar som skyddar hela folk.

Först och främst måste Moder Jord skyddas av planetlogos som är den hierarkiska planskissen som måste skyddas så den kosmiska harmonin inte rubbas.

Ett ex när en grupp inkarneras, vi kan ta ” the beatles” , då måste det finnas ett gruppkarmiskt band som hålls ihopa av de synckroniciteter som änglarna levererar för att utgöra en rätt konstellation av rätt personer ska kunna utveckla det som är ämnat och menat för dom.

Ärkeänglar behövs för att balansera våran Karma…

Nästa inlägg kommer handla om ärkeänglar men icke från planeternas symbolik.

10 år efter dödsdomen;

September 30, 2021