Min förmåga att prata med de döda!

Jag har en förmåga att få kontakt med de döda och få en hint om vad de vill. Men jag kan inte direkt prata med dom , jag kan inte ännu ställa frågor till dom eller få direkta svar. Denna förmåga måste övas upp och jag är just nu inne i en sådan process.

Jag kan höra deras röster och känna av deras reaktioner när och om man pratar om dom , men jag kan inte säga eller påstå mig att säga till dig som ringer mig och undrar om jag kan prata med de döda , att jag kan det. Det vore att ljuga och det är inget jag tänker göra.

Jag är en mycket ärlig person och lögner är inget som jag vill författa mig med . Därför så kan du alltid känna dig trygg hos mig för jag kommer aldrig att ljuga för dig eller förfina situationen.

Det som är absolut nono för mig förutom att ljuga är att jag aldrig spår i sjukdomar , död eller i fertilitet , jag vill inte utsätta varken dig eller mig för det. Ibland kan jag dock få extrema negativa känningar när jag befinner mig i samtal med någon ,men det är inget jag talar om eftersom gränsen är hårfin mellan de levande och döda , sjukdomar eller friskhet , infertilitet eller fertilitet.

Rent etiskt så får jag ej uttala mig om dessa saker. Rent bibliskt är det också fel. För även om jag litar på min intuition och mina kort så kan det bli fel. Även spådomar kan bli fel eller ge ett felaktigt budskap. Dock sker detta mycket sällan men det kan ske. Jag vill heller inte lova dig friskhet och många barn för livet har så många olika vändningar.

I min famn är du trygg och säker…

Vem är hos oss?

March 16, 2021